Untangle

Netwerkbeveiliging vereenvoudigd

Het beheren van uw netwerk en ervoor zorgen dat elk apparaat voldoende wordt beschermd, kan een complexe en kostbare taak zijn. Gelukkig biedt Companet de ideale oplossing met  onze Firewall Untangle. Deze complete firewall vereenvoudigt de netwerkbeveiliging met een enkel modulair softwareplatform dat is ontworpen om te voldoen aan de evoluerende behoeften van uw organisatie.

Deze complete firewall is speciaal ontworpen voor organisaties die veel online werken en biedt een web-based, responsieve en intuïtieve interface waarmee u snel zicht krijgt op het verkeer op het netwerk. Van inhoudsfiltering tot geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen, van VPN-connectiviteit tot applicatiegebaseerde vormgeving voor optimalisatie van bandbreedte, deze machine biedt een uitgebreid netwerkplatform voor zakelijke doeleinden voor organisaties in elke branche.

Beveiliging, zichtbaarheid en controle

Uitgebreide beveiliging bij de gateway:

Stop proactief malware, hackpogingen, phishing-schema’s en andere bedreigingen voordat ze de apparaten van gebruikers bereiken.

Diepe analyse en inzichten:

Krijg realtime inzichten uit database-gestuurde rapporten zonder een apart apparaat nodig te hebben. Bekijk de netwerkstatus in één oogopslag op het dashboard, zorg voor naleving van de volledige gebeurtenislogboeken en ontvang meldingen over netwerkafwijkingen of ongebruikelijk gebruikersgedrag met waarschuwingsregels.

Next-generation-filtering:

Krijg grip op elke frauduleuze applicatie, gecodeerde web aanvraag, malware distributiepunt, drive-by malvertising poging en uitslag van spam.

Superieure connectiviteit & prestaties:

Houd gebruikers en gegevens veilig, ongeacht de locatie of het toegangsniveau. Breng concurrerende prioriteiten in evenwicht, zorg voor Quality of Service (QoS) en maximaliseer de uptime terwijl u het geld van de organisatie bespaart.

Hoe het werkt:

NG Firewall-functies

  • Beschermen

Blokkeer proactief malware, phishing, spam, hacking en andere exploits om gebruikers en apparaten op het netwerk te bereiken.

  • Filter

Krijg grip op elke frauduleuze applicatie, gecodeerde webaanvraag, malware distributiepunt en uitslag van spam.

  • Beheren

Maak beleid per gebruiker, groep, apparaat, tijd en meer om te bepalen wie toegang heeft tot websites, gegevens of apps. Krijg volledige zichtbaarheid en controle over netwerkverkeer.

  • Uitvoeren

Zorg voor netwerkprestaties en bandbreedte voor de bedrijfskritieke cloud-apps van uw organisatie. Maximaliseer uptime en QoS om de productiviteit te verhogen en recreatief verkeer te minimaliseren.

  • Aansluiten

Zorg voor zichtbaarheid en controle over externe werknemers, filialen en wifi voor gasten. Houd gebruikers en gegevens veilig, ongeacht hun locatie of toegangsniveau.

  • Add-ons

Ontvang deskundige hulp van ons technische ondersteuningsteam. Wijzig NG Firewall om uw merk in de beheerdersinterface en op blokpagina’s weer te geven.

Companet heeft een officieel partnership met Untangle. Hierdoor zijn wij in staat om Untangle te kunnen leveren te integreren en te beheren in heel Nederland. Untangle is bij ons als los softwarepakket te koop, maar ook in hardware vorm.

Wilt u meer informatie over ons aanbod en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIENSTEN

ICT Projectmanagement en supportdesk

CONSULTANCY
Microsoft

Microsoft Office365 services en abonnementen

Office365
Cloud

Companet Online Service en Hosting

Clouddiensten
Camerabewaking

Camerabewaking en integraties

Camerabewaking

Online vPBX VoIP telefonieplatform

VoIP
Slot

Firewalls en Filtering

Netwerkbeveiliging

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Untangle?

Bel dan 085 – 864 0046, mail naar: info@companet.nl of vul uw gegevens in onderstaand formulier in.