Over ons

No-nonsense

Als no-nonsense ICT-organisatie bieden wij bedrijven een praktische aanpak met concrete meerwaarde. Onze kennis en ervaring leidt tot betrouwbare ICT-oplossingen, met aandacht voor uw werkwijze, budget en praktische toepasbaarheid.Ondernemingen kunnen het zich niet meer veroorloven om bedrijfsvoering en technologie onafhankelijk van elkaar te besturen. Juist het vermogen om deze processen in samenhang met de mensen te sturen, bepaalt het succes van de organisatie.

Het integreren van deze technologie in de bedrijfsvoering en de bedrijfsvoering in de technologie is onze specialiteit. Daarom is onze slogan: Linking People and Technology.

Support

Companet verleent support in de vorm van diensten en beheer op ICT processen aan bedrijven. Daarbij wordt de focus gelegd op voordelen van outsourcen van beheer, zoals het creëren van een centrale helpdesk en knowledge center, scheduled maintenance en incident resolving. Companet heeft hiervoor zeer schaalbare (hosted) configuraties en functionaliteiten, waarbij toegankelijkheid centraal staat.