Recensies

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

Lees hieronder de recensies…

Sinds 2006 ben ik klant bij Companet. Een zakenrelatie van mij had Companet aanbevolen, omdat hij hier erg te spreken over was. Ondanks de afstand, heb ik toch voor Companet gekozen. En hier heb ik geen spijt van. Companet is altijd bereikbaar, flexibel, komen hun afspraken na, zijn erg betrouwbaar en kunnen problemen en storingen in de kiem smoren.

Waardering: 8

Companet is al ongeveer 25 jaar onze ICT-leverancier. In deze periode hebben zij al diverse ICT-projecten voor ons bedrijf uitgevoerd. Uit deze lange relatie met Companet kan ik eigenlijk maar 1 ding concluderen: De service krijgt een dikke 10! Ze staan altijd voor ons klaar en ondersteunt ons op ICT-gebied waar nodig.
Het kennisniveau is erg hoog en Companet kan snel inspelen op onze wensen. Zij denken in oplossingen en niet in problemen. Klantgericht en ontzorgend. Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Waardering: 9

Wij maken inmiddels 5 jaar gebruik van de diensten van Companet en zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Companet is altijd bereikbaar, handelen snel en spreken begrijpelijke taal; handig voor mensen die minder verstand hebben van ICT. Soms is het lastig te verwoorden waar problemen liggen, maar samen komen we er steevast uit. Wij bevelen Companet van harte aan!

Waardering: 9.5

Wij van Right Marktonderzoek zijn al ruim 20 jaar klant bij Companet. Wij zijn erg tevreden over hun kennis en kunde en de lijnen zijn kort en snel.
Hier werken mensen die hun vak verstaan. Ze denken mee, zoeken naar de beste oplossing en leveren support en diensten op maat. Deze betrouwbare ICT-leverancier kunnen wij van harte aanbevelen!

Waardering: 8.5

Doordat wij zelf weinig verstand hebben van ICT, laten wij de mannen van Companet dit voor ons regelen. Telefonie, IT, web, maar ook in andere technische zaken nemen ze voor ons waar. Daarbij zijn ze ook onze vraagbank en helpdesk. Onze servers staan bij Companet in de cloud, onze telefonie wordt door Companet beheerd en wij laten onze applicaties koppelen door Companet. Zij zijn de organisatie voor al onze ICT-vraagstukken.

Waardering: 8.3

Hans Stroeve – DJ, Muzieksamensteller, Host.

De jongens van Companet houden mijn website en computers technisch op orde. Ik zit soms te stoeien met multimedia, maar bij deze club is niets te dol en zij zorgen altijd dat videosnaps, graphics en andere dingen passen op mijn site, en ook nog op tijd ook. Ik vind het ook erg prettig dat ze mijn vak snappen!

Waardering: 8.6

Ons bedrijf is enorm afhankelijk van een stabiel en altijd toegankelijk IT systeem. Companet integreert haar diensten en stemmen hun helpdesk op onze organisatie af, op een dusdanige manier dat we een soepel systeem hebben qua data, internet, beveiliging en telefonie. Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken. Alles onder één dak!

Waardering: 8.5

Frans Bouwman – Cyber Adviseurs Bodegraven / Kampen

Wij hebben een behoorlijk complex bedrijf waarbij we eigenlijk niet zonder technische ondersteuning kunnen. Companet heeft voor ons een geïntegreerd Cloudssteem met applicaties opgezet en zijn tevens onze systeembeheerders. Daarbij ontwikkelen wij gezamenlijk verschillende applicaties die ons als adviseurs op het vlak van openbare ruimten enorm slagvaardig maken. Companet is echt een bedrijf waar je op kunt bouwen.

Waardering: 8.2